NosTech B.V.

new logo

Werken in de engineering

Wil jij de uitdaging met ons aan?

Werken in de engineering betekent dat je een belangrijke rol speelt in het bouwen van de toekomst. Deze sector biedt talloze mogelijkheden voor innovatie en creativiteit. Of je nu geïnteresseerd bent in mechanische systemen of elektrische netwerken, in deze dynamische branche word je constant uitgedaagd om oplossingen te vinden voor complexe problemen. Engineering is een dynamisch veld waar je constant uitgedaagd wordt om oplossingen te vinden voor complexe problemen. Met de groeiende vraag naar deskundige ingenieurs, liggen er volop kansen voor jou om je kennis en vaardigheden in te zetten en impact te maken in de wereld.

  • Technologische innovatie
  • Advies in optimalisatietechnieken
  • Uitgebreid netwerk van professionals

Werken in de engineering: hoe helpen wij jou?

Bij Nostech helpen we je om het maximale te halen uit werken in de engineering. Wij verbinden je met toonaangevende bedrijven en uitdagende projecten in de technische sector die passen bij jouw expertise en ambities. Of je nu als vaste medewerker aan de slag wilt of als zelfstandige professional op zoek bent naar projecten, wij bieden je de juiste ondersteuning en middelen om te werken in de engineering. Voor zzp’ers hebben we een breed aanbod aan projecten binnen diverse engineering disciplines, zoals:

Voor mensen in loondienst bieden we begeleiding en carrièreontwikkeling om je naar nieuwe hoogten te brengen. Met onze hulp krijg je toegang tot projecten en de mogelijkheid om je netwerk binnen de industrie uit te breiden.

Inschrijven als ZZP’er

Begin vandaag nog je reis naar zelfstandig ondernemerschap. Schrijf je in bij NosTech B.V. en vind direct de beste opdrachten in de techniek. Jouw succes begint hier.

ZZP-Elektromonteur

Wij zoeken ervaren elektromonteurs voor uitdagende projecten. Bij NosTech B.V. vind je de perfecte match voor jouw vakmanschap. Betrouwbaar werk voor al je elektrische installaties.

ZZP-Mechanisch monteur

NosTech B.V. zoekt mechanische monteurs voor diverse projecten. Onze specialisten zorgen voor deskundig onderhoud en reparaties aan al je mechanische systemen. Sluit je aan bij ons team!

ZZP-Engineering

Werk als zzp-engineer en bepaal je eigen opdrachten. Kies uit diverse technische projecten en creëer de perfecte work-life balance. Ontdek jouw mogelijkheden bij NosTech B.V..

Waarom kiezen voor NosTech als zzp'er?

Als zelfstandige in de techniek ben je bij NosTech aan het juiste adres voor uitdagende opdrachten. Wij bieden je de mogelijkheid om te werken aan diverse projecten bij vooraanstaande bedrijven.

Neem de eerste stap naar een succesvolle engineering carrière

Wil je meer weten over werken in de engineering? Neem dan contact met ons op en schrijf je in als zzp’er. Ook wanneer je personeel nodig heeft kunnen wij jou begeleiden en bemiddelen tussen de twee partijen. Met onze ondersteuning vind je werk binnen de engineering dat uitdagend is en bij jou past.